На Закарпатті вшанували пам'ять загиблих військових 128-ї  бригади

На Закарпатті вшанували пам'ять загиблих військових 128-ї бригади

Фото, відео
Укрінформ
На Закарпатті вшанували пам'ять військових 128-ї гірсько-штурмової бригади, які загинули 3 листопада у Запорізькій області внаслідок влучання російської ракети «Іскандер».

Як повідомляє Укрінформ, в Ужгороді упродовж двох годин сотні людей несли свічки та квіти на Театральну площу, а священники різних кофесій відслужили поминальну панахиду.

На Закарпатті вшанували пам'ять загиблих військових 128-ї бригади/Фото: Сергій Гудак, Укрінформ

Шану полеглим воїнам сьогодні віддали і в інших містах та селах Закарпаття. Зокрема, в Мукачеві люди з лампадками та квітами прийшли до пам‘ятної стели захисникам по площі Кирила і Мефодія. Священнослужителі провели заупокійний молебень.

ВідеоMukachevo Net

На Закарпатті з 6 листопада оголошено триденну загальнообласну жалобу.

Читайте також: Командира 128-ї бригади відсторонили на час слідства - Президент

Як повідомлялося, 3 листопада на Запорізькому напрямку противник вдарив ракетою «Іскандер-М» по особовому складу 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Внаслідок ворожого удару загинули 19 воїнів, також поранення різного ступеня тяжкості дістали місцеві жителі.

Серед загиблих - Сергій Кузнєв, відомий ужгородець, уродженець Керчі, автор проєкту "НадКарпаття", офіцер, ветеран АТО, який повернувся на фронт із початком повномасштабної війни.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що командира 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади відсторонили на час проведення слідчих заходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-