Поліція показала наслідки обстрілів прикордоння Чернігівщини

Поліція показала наслідки обстрілів прикордоння Чернігівщини

Фото
Укрінформ
На Чернігівщині унаслідок ворожих обстрілів прикордонних сіл Новгород-Сіверщини постраждали оселі місцевих жителів, а також споруди сільськогосподарського підприємства.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Чернігівської області, передає Укрінформ.

"Ворог вкотре цинічно обстріляв прикордонні села Новгород-Сіверщини, внаслідок чого постраждали оселі місцевих жителів, а також споруди сільськогосподарського підприємства", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що росіяни здійснили понад десять пострілів у бік української території, ймовірно зі ствольної артилерії.

В одному з сіл Семенівської громади Новгород-Сіверського району внаслідок обстрілу пошкоджено ряд приватних будинків. Жителі села не постраждали.

Читайте також: Військові РФ обстріляли Херсон

Також від влучань ворожих снарядів зазнала ушкоджень територія сільгосппідприємства: уламками посічено стіни адмінбудівлі та складського приміщення, зруйновано паркан.

Як повідомлялося, минулої доби у Чернігівській області ворог за добу здійснив вісім обстрілів, зафіксовано 84 вибухи. Росіяни стріляли по Чернігівському, Новгород-Сіверському та Корюківському районах, били із мінометів, танкового озброєння, гранатометів та АГС. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури не повідомлялося.

Фото: Поліція Чернігівщини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-