На Житомирщині висадили «Ліс Пам‘яті» на честь загиблих під час війни спортсменів

На Житомирщині висадили «Ліс Пам‘яті» на честь загиблих під час війни спортсменів

Укрінформ
У Житомирській області на площі 2,6 га висадили «Ліс Пам’яті», який присвятили загиблим під час війни тренерам та спортсменам.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Верховна Рада.

«На Житомирщині закладено «Ліс Пам’яті» на честь спортсменів, які загинули на війні. Спільними зусиллями представників Національного олімпійського комітету та молодих атлетів області, на території понад 2,6 гектара висаджені майже 17 тисяч саджанців дуба та сосни. Кожне дерево тут - це вшанування історії окремого Героя, його жертовності та внеску у майбутню Перемогу», - йдеться у повідомленні.

Від рук окупантів загинули 45 спортсменів і тренерів із Житомирської та Київської областей.

Читайте також: На Закарпатті вшанували пам'ять загиблих військових 128-ї бригади

Цей проєкт став частиною ініціативи «Ліси Героїв», запровадженої у філіях Столичного лісового офісу ДП «Ліси України», у межах якої заплановано створення 15 лісів, присвячених полеглим військовослужбовцям, лісівникам, рятувальникам та іншим захисникам з Київщини й Житомирщини. Ініціатива також є частиною Програми Президента «Зелена країна».

Як повідомляв Укрінформ, у Звягельській громаді на Житомирщині у пам'ять про загиблих захисників висадили «Ліс Героїв» площею майже 2 га.

Фото: Верховна Рада України, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-