Армія РФ за добу атакувала 11 областей України

Армія РФ за добу атакувала 11 областей України

Укрінформ
Армія Російської Федерації упродовж доби здійснила атаки на 11 областей України.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації обласних військових адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 9:00 неділі, 29 жовтня.

У Хмельницькій області вночі під час повітряної тривоги працювали сили ППО. Постраждалих і пошкоджень цивільної інфраструктури немає.

У Полтавській області ворог здійснив ракетну атаку по Миргородському району. За попередньою інформацією, постраждалих і пошкоджень цивільної інфраструктури немає.

У Чернігівській області за добу росіяни здійснили шість обстрілів, пролунали 43 вибухи. Ворог з АГС та мінометів атакував Чернігівський і Корюківський райони.

У Сумській області вночі російські війська обстріляли з міномета Середино-Будську громаду.

Вчора протягом дня росіяни били з міномета й артилерії по Краснопільській, Шалигинській, Середино-Будській та Глухівській громадах.

У Запорізькій області під вогнем перебували 20 міст та сіл.

Росіяни здійснили чотири атаки БпЛА по Новоданилівці і Кам'янському, обстріляли із РСЗВ Роботине та скинули на Оріхів три авіаснаряди.

Зафіксовано 125 артобстрілів по території Гуляйполя, Залізничного, Новоандріївки, Червоного, Чарівного, Малої Токмачки, Білогір'я, Верхньої Терси, Степового, П'ятихаток, Кам'янського та інших прифронтових населених пунктів. Пошкоджено три житлові будинки.

Читайте також: Білорусь укотре продовжила військові навчання з РФ

У Дніпропетровській області вночі загарбники з важкої артилерії обстрілювали Нікопольський район. У Нікополі пошкоджені шість домівок, адмінбудівля, приватне підприємство. Ворожі снаряди поцілили і по Мирівській громаді.

Вчора вдень ворог з важкої артилерії вдарив по Нікополю. Пошкоджені три приватні будинки та лінія електропередач. У Червоногригорівській громаді пошкоджені 10 будинків, 5 господарчих споруд, три гаражі, газогони й електромережі.

У Харківській області війська РФ вели обстріли Харківського, Ізюмського, Куп’янського, Чугуївського районів. Значних пошкоджень і постраждалих не зафіксовано.

На Куп’янському напрямку російські війська проводили безуспішні штурмові дії у районах Синьківки та Іванівки. Українські захисники відбили п'ять атак.

На Слобожанському напрямку артилерійських та мінометних обстрілів зазнали Козача Лопань Харківського району, Стариця, Вовчанськ Чугуївського району.

У Луганській області агресори били по  Білогорівці, Невському, Макіївці. За добу ворог здійснив 132 обстріли, випустив 489 снарядів.

У Донецькій області росіяни з артилерії та міномета атакували Сіверськ, Часів Яр, Курдюмівку. Загиблих і поранених немає.

У Миколаївській області вночі ППО знищила два ударні БпЛА типу Shahed-131/136.

Вчора ворог завдавав артилерійських обстрілів по акваторії та населеному пункту Куцурубської громади.

Також вчора ввечері та цієї ночі росіяни з артилерії обстрілювали акваторію та місто Очаків.

Читайте також: Росія вивела в Чорне море субмарину з «Калібрами»

По Херсонській області загарбники здійснили 63 обстріли (випустили 301 снаряд), з них по Херсону - шість обстрілів (16 снарядів).

Авіаційні удари ворог здійснив по Одрадокам‘янці, Тягинці, Козацькому, Іванівці, Бериславу, Кринках, Новокам‘янці, Новобериславу.

Вчора зранку внаслідок обстрілу Корабельного району Херсона були пошкоджені приватні будинки, виникли пожежі. 80-річна жінка отримала травми голови та струс мозку. Вдень у   Корабельному районі під ворожий удар потрапив 53-річний чоловік.

Росіяни також здійснили авіаудар по Іванівці. Поранені 60-річна жінка та 40-річний чоловік.

Фото: Херсонська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-