У Бердянську підірвали автомобіль з чотирма представниками ФСБ - ГУР

У Бердянську підірвали автомобіль з чотирма представниками ФСБ - ГУР

Укрінформ
У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області члени руху опору підірвали автомобіль із чотирма представниками ФСБ РФ.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони, передає Укрінформ.

“23 жовтня 2023 року в тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області шляхом підриву було знищено автомобіль, у якому перебували четверо представників російської ФСБ. Акцію помсти представники українського руху опору здійснили на вулиці Мічуріна поблизу готелю Jasmin Guest-House, який ФСБшники перетворили на свою схованку”, - йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, серед ліквідованих у Бердянську окупантів - російський воєнний злочинець, який катував місцевих жителів.

"Після підриву авто гауляйтер тимчасово окупованих територій Запорізької області розпорядився збільшити комендантську годину з 21:00 до 05:00, а представники російських спецслужб негайно покинули готель та перебазувались у нове кубло. Утім, це місце теж добре відоме хоробрим підпільникам-патріотам України”, - додали у ГУР.

Читайте також: Супутник зафіксував наслідки ударів ЗСУ по летовищу Бердянська

Як повідомлялося, на початку жовтня в тимчасово окупованій Новій Каховці на Херсонщині підірвали автомобіль секретаря місцевого відділення «Єдиной России» Володимира Малова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-