У Львові проходить форум «Українські захисники: єднання сил»

У Львові проходить форум «Українські захисники: єднання сил»

Фото
Укрінформ
В Українському католицькому університеті у Львові проходить форум «Українські захисники: єднання сил».

Про це повідомляє Львівська ОВА, передає Укрінформ.

Зазначається, що учасниками заходу стали представники від 68 територіальних громад, 7 районних адміністрацій Львівщини, а також 10 громадських організацій, які працюють з ветеранами.

Керівник апарату Львівської ОВА Тарас Грень наголосив на необхідності формування ефективної системи підтримки ветеранів.

Читайте також: Ветерани і поранені є великим ресурсом для держави, яка має дбати про них - експерти

«Метою нашої зустрічі є зробити ті маленькі кроки, які дозволять розпочати велику дорогу. Не ветерани мають іти до нас, а ми маємо іти до ветеранів. Сподіваюся, що спільними зусиллями нам вдасться сформувати ефективну систему, яка би працювала так, щоби відносини між громадським сектором, органами місцевого самоврядування, державною владою формувалися автоматично, життєво, природно», - заявив він.

У Львові проходить форум «Українські захисники: єднання сил»/ Фото: Львівська ОВА

Організатори форуму «Українські захисники: єднання сил» мали на меті зібрати на одному майданчику представників районних військових адміністрацій, територіальних громад та громадських організацій, які працюють у ветеранському напрямку, представити діяльність ГО та можливість їхнього залучення для реалізації проєктів на рівні РВА та ТГ.

Програмою заходу передбачені презентації діяльності громадських організацій, панельні дискусії, під час яких обговорюватимуться актуальні питання у ветеранській сфері.

Як повідомляв Укрінформ, у липні на базі Львівської Політехніки відкрили Центр ветеранського розвитку, де проводитимуть навчання та перекваліфікацію захисників та захисниць України. Окрім того, Львівщина бере участь у пілотному проєкті «Помічник ветерана».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-