На Прикарпатті відкрили меморіал загиблим воїнам

На Прикарпатті відкрили меморіал загиблим воїнам

Фото
Укрінформ
В Івано-Франківській області відкрили меморіальний комплекс загиблим захисникам України та вручили їхні посмертні нагороди рідним.

Про це у Фейсбуку повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, передає Укрінформ.

«У пам’ять про наших полеглих Героїв… Сьогодні у Дубовецькій громаді відкрили меморіальний комплекс воїнам, які загинули в боротьбі за Україну. У селі Тустань освятили пам'ятний хрест та меморіальні дошки чотирьом полеглим захисникам… Також вручили посмертні нагороди родинам загиблих Героїв з Дубовецької, Більшівцівської, Бурштинської, Рогатинської та Букачівської громад», - написала очільниця області.

Меморіальні дошки освятили полеглим захисникам: Володимирові Бабію - старшому навіднику гранатометного відділення військової частини А4667; Андрію Кудлі - солдатові 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс»; Юрію Левандівському - сержанту Збройних Сил України; Андрію Добровольському - командиру відділення 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс».

Читайте також: В Одесі відкрили меморіал на честь полеглих військових моряків

Як повідомлялося, у Любимівці на Херсонщині встановили пам'ятний хрест військовослужбовцям 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади, які загинули, визволяючи це село від російських окупантів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-