У Херсоні вже відновили світло та воду майже по всьому місту - Зеленський

У Херсоні вже відновили світло та воду майже по всьому місту - Зеленський

Укрінформ
Ремонтним бригадам вдалося відновити електро- та водопостачання майже у всьому Херсоні.

Про це у своєму зверненні повідомив Президент України Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

«Станом на зараз в Херсоні відновлене постачання електрики і майже в усьому місті - водопостачання. Окрім 10 будинків в Таврійському мікрорайоні. Щодо цих будинків ремонтні роботи мають завершитись завтра», - сказав Зеленський.

Читайте також: Війська РФ знову обстріляли Херсон, частина міста знеструмлена

Він зауважив, що сьогодні наслідки ударів по енергооб’єктах довелося ліквідовувати не лише на Херсонщині, а й на Донеччині.

Водночас Президент зауважив, що удари по інфраструктурі, зокрема, по об'єктах генерації та мережах, з наближенням зими почастішають.

«До цього треба бути готовими. Ми максимально посилимо ППО – так, як це реально в наявних умовах. Навіть більш ніж реально. Ми домовляємось з партнерами про такі кроки у захисті, які раніше не застосовувались», - додав він.

Читайте також: Україна орендує у партнерів системи ППО на опалювальний сезон - Ігнат

Окремо Зеленський наголосив, що всі на місцях мають виконувати свою частину захисної роботи, щоб залишатися максимально стійкими та міцними, бо багато залежатиме від готовності місцевої влади, зокрема в містах, від підготовчої роботи енергетичних компаній та операторів зв'язку.

Як повідомлялося, вранці 15 жовтня загарбники скинули на Херсон авіабомби. Було влучання в об'єкт критичної інфраструктури, після чого погіршився зв'язок, не було інтернету та електрики. Пізніше у місті відновили електропостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-