На Луганщині та Донеччині окупанти захоплюють школи та лікарні

На Луганщині та Донеччині окупанти захоплюють школи та лікарні

Єдині новини
Укрінформ
Окупанти розташувалися у школі у Лозно-Олександрівці та у лікарні селища Новий світ тимчасово окупованих районах Луганщини та Донеччини.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" сказав речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов, передає Укрінформ.

"У селищі Лозно-Олександрівка, що у Сватівському районі тимчасово окупованої Луганської області, місцеву загальноосвітню школу дійсно захопили російські терористи. Зараз у школі сидять близько 150 російських окупантів. На прилеглій до школи території загарбники облаштували ремонтну базу військової техніки", - розповів Ковальов.

Також, за інформацією Генштабу, у селищі Новий Світ тимчасово окупованої Донецької області російські окупанти перетворили місцеву лікарню на свій шпиталь і лікують там тільки російських терористів.

Читайте також: У Лисичанську росіяни облаштували військовий шпиталь у багатоповерхівці, де проживають цивільні

"Цивільний персонал та місцеве населення, яке потребує медичної допомоги, до лікарні окупанти не пускають. Щодня до цього шпиталю прибувають близько 50 окупантів, переважно з вогнепальними та міннно-вибуховими пораненнями. А евакуація поранених відбувається 2-3 рази на тиждень", - сказав Ковальов.

Я повідомляв Укрінформ, за минулу добу Сили оборони знищили вже понад 283 тисячі російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-