Обстріл лікарні у Бериславі: кількість постраждалих медпрацівників зросла до трьох

Обстріл лікарні у Бериславі: кількість постраждалих медпрацівників зросла до трьох

Укрінформ
Внаслідок ворожого удару по лікарні у Бериславі 5 жовтня постраждало три медичних працівники.

Про це у зведенні за минулу добу в Телеграмі повідомив начальник Бериславської РВА Володимир Літвінов, передає Укрінформ.

«Ворог завдав авіаційних ударів по м.Берислав, с.Миколаївка, с.Ольгівка, с.Одрадокам'янка. Внаслідок удару авіабомбами пошкоджено будівлю Бериславської центральної районної лікарні, 2 карети швидкої медичної допомоги, 3 медичних працівники отримали поранення», - йдеться у повідомленні. 

Також зазначається, що одночасно завдано удару по багатоповерхівках в місті Берислав, знищені близько 20 квартир та понад 30 квартир пошкоджені, руйнації зазнали житлові будинки та господарські споруди мешканців. 

У РВА інфомують, що протягом доби під ворожим вогнем опинилися Бериславська, Новорайська, Милівська, Новоолександрівська та Тягинська територіальні громади. Серед них – м.Берислав, с.Червоний Маяк, с.Новокаїри, с.Михайлівка, с.Золота Балка, с.Ольгівка, с.Одрадокам'янка та с.Миколаївка.

Читайте також: Авіаудар по лікарні у Бериславі: стало відомо про стан поранених

Внаслідок танкового обстрілу по с.Червоний Маяк загорілися господарські споруди. У результаті влучання артилерійських снарядів у с.Золота Балка пошкоджений житловий будинок та господарські споруди. Використовуючи дрон ворог атакував с.Одрадокам'янка, пошкоджений приватний транспортний засіб.

Як повідомляв Укрінформ, 5 жовтня під час обстрілу міста Берислав на Херсонщині російські військові влучили в лікарню, вщент знищено четвертий поверх, постраждали двоє медпрацівників - 39-річний фельдшер та 60-річний водій отримали поранення середнього ступеня тяжкості.

Фото: Олександр Прокудін, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-