У Дніпрі заступницю мера і підрядника підозрюють у заволодінні майже ₴1 мільйона

У Дніпрі заступницю мера і підрядника підозрюють у заволодінні майже ₴1 мільйона

Фото
Укрінформ
Заступниці мера Дніпра та підряднику повідомили про підозру у заволодінні майже 1 млн грн під час ремонту школи.

Про це у Телеграмі повідомляє Офіс генерального прокурора, передає Укрінформ.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру посадовій особі Дніпровської міської ради і директору приватного підприємства. 

Їм інкримінують розтрату, привласнення чужого майна шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах та службове підроблення (ч. 2 ст. 28, ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України). 

За даними слідства, департамент міської ради уклав з підприємством-підрядником ряд договорів про проведення будівельних робіт з капітального ремонту даху однієї зі шкіл міста.

Після виконання ремонтних робіт директор підприємства вніс у кошторисну документацію ціни на будматеріали, які удвічі перевищують ринкові. Попри це, заступниця мера підписала акти та скріпила печаткою.

Таким чином на рахунок приватного підприємства безпідставно були перераховані майже 1 млн грн з міського бюджету. 

Правоохоронці провели ряд санкціонованих обшуків за місцем мешкання фігурантів, у приміщеннях міської ради та підприємства.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві директору комунального підприємства оголосили підозру у заволодінні майже 360 тис. грн на ремонті навчального закладу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-