У Києві директора комунального підприємства підозрюють у розтраті майже ₴360 тисяч

У Києві директора комунального підприємства підозрюють у розтраті майже ₴360 тисяч

Укрінформ
У Києві директору комунального підприємства оголосили підозру у заволодінні майже 360 тис. гривень.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська прокуратура повідомила у Телеграмі.

За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури Києва оголошена підозра генеральному директору підрядної організації за фактом заволодіння бюджетними коштами у великих розмірах та службовому підробленні, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України).

Встановлено, що між управлінням житлово-комунального господарства та будівництва Печерської райдержадміністрації та одним із товариств у 2019 році був укладений договір про капітальний ремонт спортивних залів та допоміжних приміщень навчального закладу, розташованого по вулиці Пилипа Орлика, загальною вартістю майже 1 млн грн.

Читайте також: Директора столичного пологового будинку підозрюють у привласненні ₴4,5 мільйона

Висновком економічної експертизи встановлено, що при підписанні актів виконаних робіт підрядник завищив обсяги фактично виконаних робіт на майже 360 тис. грн.

Внаслідок цього на рахунки підрядної організації були безпідставно перераховані кошти за роботи, які фактично не виконувалися, чим завдані збитки територіальній громаді Києва.

Як повідомляв Укрінформ, керівників Київмедспецтранс відсторонили від посад у межах справи про розкрадання 13 млн грн на закупівлях запчастин для автомобілів швидкої допомоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-