У Бучі поліція відкрила штаб документування воєнних злочинів РФ

У Бучі поліція відкрила штаб документування воєнних злочинів РФ

Відео
Укрінформ
У Бучі поліція відкрила штаб документування воєнних злочинів росіян, вчинених у Київській області.

Як передає Укрінформ, про це Національна поліція України повідомляє у Телеграмі.

У штабі поліцейські Головного слідчого управління Нацполіції документують та опрацьовують свідчення потерпілих та свідків убивств, катувань, нелюдського поводження, зґвалтувань та інших звірств, вчинених загарбниками у Київській області.

«Якщо ви, ваші друзі, знайомі, сусіди чи родичі стали свідком або потерпілим від воєнних злочинів – будь, ласка: приходьте за адресою м. Буча, вул. Енергетиків 2, Публічна бібліотека Бучанської громади», - зазначили в поліції.

Також можна звернутись за номером телефону +380680461655, або перейти за посиланням та залишити свідчення у Телеграм-каналі «Воєнні злочини Київська область».

«Головне слідче управління Національної поліції України наголошує: більшість воєнних злочинів розкривається саме завдяки свідченням наших громадян. Отже, будь ласка, не будьте байдужими — допоможіть нам встановити справедливість та покарати винних!», - в поліції.

В роботі штабу задіяні не тільки провідні спеціалісти, а і всі доступні матеріально-технічні ресурси Нацполіції.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники вчинили в Бучанському районі Київської області більш як 9000 воєнних злочинів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-