У Маріуполі на зупинках загарбники вже достроково проводять «вибори»

У Маріуполі на зупинках загарбники вже достроково проводять «вибори»

Фото
Укрінформ
У тимчасово захопленому російською армією Маріуполі на автобусних зупинках у припаркованих авто загарбники вже достроково проводять «вибори у місцеві органи влади».

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко та опублікував відповідні фото з міста.

«Виборча точка» - ноу-хау від русні. Такі авто приблизно зранку з’явились на зупинках автобусів, зокрема біля міськлікарні-2 стояла. Жінка оголошувала: «Досрочные выборы! Подходим, голосуем!». На капоті встановлена прозора запечатана урна вже з бюлетенями», - написав Андрющенко під фото.

Він зазначив, що задіяні «на виборах» біля авто робітники без жодної перевірки документів проводять «голосування».

«Хапають всіх навколо, документи не перевіряють - бюлетень в руки, прізвище зі слів в список і вперед на «волеизявление». Такі собі «вибори» зі всіх сторін», - зіронізував радник мера.

Читайте також: СБУ оголосила підозру голові російської ЦВК за підготовку «виборів» у захоплених регіонах

Як повідомлялося, Центральна виборча комісія РФ проголосувала за проведення так званих «виборів» на тимчасово підконтрольних загарбникам українських територіях 10 вересня у «місцеві органи влади». Йдеться про тимчасово окуповані РФ території України в Донецькій, Луганській, Херсонській та Запорізькій областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-