Ворог за день 25 разів обстріляв прикордоння Сумщини, пошкоджені будинки й адмінбудівлі

Ворог за день 25 разів обстріляв прикордоння Сумщини, пошкоджені будинки й адмінбудівлі

Укрінформ
Росіяни за минулий день здійснили 25 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської област.і

Про це повідомив у Телеграмі голова Сумської ОВА Ігор Кальченко, передає Укрінформ.

Протягом дня росіяни здійснили 25 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 211 вибухів. Обстрілів зазнали Путивльська, Великописарівська, Юнаківська, Білопільська, Краснопільська, Хотінська, Середино-Будська громади.

Путивльська громада: ворог бив з мінометів (11 вибухів). Унаслідок одного з обстрілів пошкоджено 3 приватні будинки та 2 приватні трактори.

Білопільська громада: здійснено обстріли з міномету (8 вибухів), артилерії (8 вибухів) та обстріли з АГС (35 вибухів). Також був обстріл з гелікоптера некерованими авіаційними ракетами (НАР) (6 вибухів), артилерійський обстріл (5 вибухів).

Читайте також: Загарбники обстріляли Нікополь із важкої артилерії

Краснопільська громада: зафіксовано з БпЛА 1 вибухового пристрою (1 вибух). Також був обстріл БпЛА (типу FPV «камікадзе») (1 вибух), унаслідок чого пошкоджена автомобільна техніки працівників свиноферми. Крім того, ворог бив з артилерії (7 вибухів та мінометів (16 вибухів), гранатометів (АГС) (25 вибухів).

Хотінська громада: росіяни вдарили з артилерії (4 вибухи), мінометів (23 вибухи) та гранатометів (АГС) (5 вибухів).) Також здійснено скидання з БпЛА 2 вибухових пристроїв (2 вибухи) та обстріл БпЛА (типу FPV «камікадзе») (1 вибух).

Юнаківська громада: здійснено артилерійський обстріл (8 вибухів).

Середино-Будська громада: був мінометний обстріл (10 вибухів), унаслідок одного з обстрілів пошкоджені дві адміністративні будівлі.

Читайте також: Ворог обстріляв звільнене восени село на Луганщині, є поранений

Великописарівська громада: здійснено гранатометний обстріл (СПГ) (4 вибухи) та гранатометний обстріл (АГС) (18 вибухів) та мінометний обстріл (8 вибухів).

Як повідомляв Укрінформ, раніше речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, коментуючи нічний ракетний обстріл, заявив, що нічна ракетна атака по Україні не може бути відповіддю росіян за ураження безпілотниками російських регіонів та знищення російських літаків, адже на підготовку такої атаки потрібен час.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-