У розвідці порадили громадянам на окупованих територіях тримати український паспорт напоготові

У розвідці порадили громадянам на окупованих територіях тримати український паспорт напоготові

Укрінформ
До остаточної перемоги в України буде багато складних випробувань, але громадянам, які перебувають на тимчасово окупованих територіях, потрібно тримати напоготові український паспорт.

Про це у інтерв’ю ІSLND TV заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов, відповідаючи на питання, чи потрібно кримчанам потроху діставати свої українські паспорти, передає Укрінформ.

«Безумовно, Крим буде українським. Не готовий зараз говорити про календар, але стратегічно ворог цю страшну геноцидну війну програв. До остаточної перемоги у нас буде багато складних подій і випробовувань. Але український паспорт треба тримати напоготові», - заявив він.

Юсов висловив переконання, що кожного разу, коли кримчани чують звуки бавовни, то більшість із них саме так і робить – озирається по сторонах та думає, де їхній український паспорт.

«Триває процес. Ми ж бачимо, що за останні місяці інтенсивність подій, у Криму у тому числі, значно зросла. І наслідки, і масштаби - якби насправді все по динаміці дуже і дуже непогано. Окупанти розуміють – і у Криму, і по всій території України, - що вони тут зайві, чужі. І вони звідси підуть», - запевнив представник ГУР.

Читайте також: ГУР: Російська імперія історично вмирає, а Україна - учасник цього процесу

Як повідомлялося, керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк заявила, що події у Криму, які сталися там 23 та 24 серпня, зокрема, висадка українських військових на території півострова – це потужний сигнал для росіян, чий Крим є насправді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-