Загарбники готують на Запоріжжі фейкові вибори - завозять багато «гастролерів»

Загарбники готують на Запоріжжі фейкові вибори - завозять багато «гастролерів»

Укрінформ
До тимчасово окупованої території Запорізької області масово заїжджають “гастролери” з різних регіонів РФ. Таким чином росіяни намагатимуться створити картинку під час проведення фейкових виборів.

Про це в ефірі національного телемарафону “Єдині новини” сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

“Масово заїжджають різного роду гастролери. Я говорю про різні нації з різних регіонів РФ, про різні професії. Навіщо вони це роблять? Бо вони так і не можуть за півтора року погасити той спротив, який чиниться на ТОТ, а також вони готуються до фейкових виборів і їм потрібна масовка, аби показати, що начебто якісь вибори будуть проходити. Вони вже провели свій фейковий референдум, а тепер намагаються провести свої фейкові вибори”, - сказав Федоров.

Також за його словами, останнім часом спостерігається тенденція блокування людей на ТОТ. Федоров зазначив, що ворог ще сильніше ускладнив виїзд людей з окупації. Зокрема, ще два тижні тому був закритий пункт пропуску Колотилівка-Покровка, який був найкоротшим для виїзду з окупації через Сумську область. Пункт пропуску у Василівці не працює вже 7 місяців.

Читайте також: На Запоріжжі загарбники за безцінь скуповують врожай зерна - Федоров

Більше того, навіть ті, хто має паспорт РФ, не можуть виїхати, адже тепер загарбники вигадують нові вимоги і роблять все, аби не випускати людей.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники готують на тимчасово окупованих територіях Запоріжжя псевдовибори до органів місцевого самоврядування - з 31 серпня до 7 вересня обіцяють прийти для цього в кожну оселю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-