Загарбники готують на Запоріжжі дострокові псевдовибори - мер Мелітополя

Загарбники готують на Запоріжжі дострокові псевдовибори - мер Мелітополя

Укрінформ
Російські загарбники готують на тимчасово окупованих територіях Запоріжжя псевдовибори до органів місцевого самоврядування - з 31 серпня до 7 вересня обіцяють прийти для цього в кожну оселю.

Про це повідомив у Телеграмі міський голова тимчасово окупованого Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

«У вересні окупанти поспішають сформувати «законодательное собрание и органы местного самоуправления». Справжнє полювання вже оголосили на виборців у населених пунктах на лінії бойового зіткнення. Псевдовибори окупанти тут проведуть достроково. З 31 серпня по 7 вересня обіцяють навідатись у кожен дім, аби змусити наших людей взяти участь у цьому цирку», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Наступ триває на Бердянському та Мелітопольському напрямках, біля Авдіївки ЗСУ рухаються вперед

Федоров зауважив, що всім зрозуміло, чому поспішають рашисти - у вересні на ТОТ їм може бути зовсім не до голосувань, тож доведеться знову «малювати» результати - з погрозами та під дулами автоматів.

Читайте також: Загарбники обіцяють жителям ТОТ доплату за російські паспорти - Центр нацспротиву

Раніше мер повідомляв, що «рашисти примусово паспортизують персонал Запорізької АЕС». Мешканцям Енергодара погрожують репресіями та залякують: проводять регулярні обшуки як на вулицях, так і в помешканнях, перевіряють паспорти, телефони. Якщо паспорт громадянина виявляється українським, то документ знищують та змушують оформляти паспорт РФ. Примушують змінювати й інші документи: посвідчення водія, документи на право власності на рухоме та нерухоме майно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-