Поранена в Первомайському 10-місячна дитина перебуває в реанімації

Поранена в Первомайському 10-місячна дитина перебуває в реанімації

Укрінформ
Одна з поранених унаслідок російського обстрілу Первомайського дитина перебуває в реанімації: стан 10-місячного хлопчика вдалося стабілізувати.

Про це в ефірі національного телемарафону “Єдині новини” сказав начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

“Це виключно житловий район. Жодних промислових, а тим більше військових об’єктів тут немає. Наразі відомо про 31 постраждалого. Стан 10-місячного хлопчика, якого відвезли до реанімації, вже стабілізували”, - сказав Синєгубов.

У своєму Телеграмі він уточнив згодом, що інші діти зазнали легких осколкових поранень, забиття та подряпин.

За даними ОВА, пошкоджено дев'ять житлових будинків, це житло, в якому мешкають 2000 людей.

Відео: МВС

“Підрозділи ДСНС ще досліджуватимуть ці будівлі на факти можливого порушення конструктивних елементів. І вже після цього ухвалимо рішення щодо повернення до осель. Також наразі біля кожного під’їзду чергують працівники ГУНП в Харківській області, щоб забезпечити порядок. Мешканцям постраждалих будинків пропонуємо отримати тимчасове помешкання в Первомайському. Окрім того, є місця у Харкові, куди можна евакуюватися. Наразі проводиться опитування населення щодо потреб та організовується підвезення продуктів. Місцева влада тримає тісну комунікацію з мешканцями”, - зазначив Синєгубов.

Читайте також: Серед госпіталізованих у Первомайському після російського обстрілу - двоє немовлят

Як повідомляв Укрінформ, близько 13:35 4 липня росіяни обстріляли місто Первомайський. За даними обласної прокуратури, росіяни використали ракету “Іскандер”. Відомо про 31 постраждалого, серед яких дев’ятеро - діти. У місті пошкоджено скління, балкони та двері дев’яти багатоповерхових будинків. Окрім того, згоріло чотири автомобілі, а також один автомобіль пошкоджено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-