Росіяни завдали удару по Первомайському на Харківщині, 12 постраждалих

Росіяни завдали удару по Первомайському на Харківщині, 12 постраждалих

Укрінформ
Росіяни завдали удару по місту Первомайський на Харківщині, за попередньою інформацією, постраждали 12 людей, із них п’ятеро - діти, знищені машини та пошкоджені будинки.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

“У місті Первомайський близько 13:35 пролунав вибух. За попередньою інформацією, обстріл було здійснено фугасним снарядом. Внаслідок цього сталося загоряння кількох автомобілів на парковці. Наразі попередньо відомо про 12 постраждалих осіб, з яких 5 дітей”, - повідомив Синєгубов.

На місці перебувають відповідні фахівці, а також надають допомогу медики.

Зазначимо, що сьогодні у Первомайському прощаються з загиблим військовослужбовцем Олегом Фадєєнком (позивний “Малиш”), який помер у шпиталі від важкого поранення, отриманого під Бахмутом.

Вибух у місті пролунав за пів години після початку панахиди.

Читайте також: Армія РФ за добу атакувала 11 областей України — зведення ОВА

За даними Первомайської міськради, Фадєєнко був одним із лідерів "Харківської центурії", командиром розвідвзводу 1-го штурмового батальйону 3-ї окремої штурмової бригади. "Малиш" з перших днів вторгнення боронив Харків і звільняв Харківщину у складі спецпідрозділу ГУР "Кракен", а пізніше служив у складі 3-ї ОШБ.

Як повідомляв Укрінформ, у вересні 2022 року війська РФ завдали ракетного удару по цивільній інфраструктурі Первомайського на Харківщині. Загинула 15-річна дитина. Були пошкодження критичної інфраструктури та повністю зруйновано два приватні будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-