Росіяни поспіхом укомплектовують поліцейські підрозділи для проведення «виборів» – Маляр

Росіяни поспіхом укомплектовують поліцейські підрозділи для проведення «виборів» – Маляр

Укрінформ
Кремль проводить комплектування посад в «органах внутрішніх справ» на тимчасово окупованих територіях України, щоб забезпечити поліцейським супроводом організацію так званих виборів у межах «єдиного дня голосування» у вересні.

Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Кремль поспішно пришвидшує комплектування вакантних посад у структурних підрозділах окупаційних органів внутрішніх справ на тимчасово окупованих територіях України. Зокрема, у Донецькій, Луганській, Запорізькій та Херсонській областях. Причина такого поспіху - необхідність забезпечити поліцейським супроводом проведення так званих виборів на тимчасово окупованих територіях в межах «єдиного дня голосування» у вересні", - написала Маляр.

Читайте також: На півдні Сили оборони за тиждень звільнили понад 28 квадратних кілометрів - Маляр

За її словами, проведення Росією так званих виборів на тимчасово окупованих територіях є порушенням норм міжнародного права. Їх результати не означатимуть нічого, крім складу злочину організаторів та виконавців, наголосила Маляр.

Як повідомлялось, російський Центрвиборчком призначив на 10 вересня 2023 року "вибори" на тимчасово окупованих територіях України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-