На окупованому Запоріжжі росіяни хочуть мобілізувати трактористів

На окупованому Запоріжжі росіяни хочуть мобілізувати трактористів

Аудіо
Укрінформ
«Керівництво» одного з аграрних підприємств на тимчасово захопленій частині Запорізької області отримало наказ мобілізувати до армії РФ десятьох трактористів - їх планують зробити танкістами.

Про це йдеться в розмові колаборантів, яку оприлюднив Телеграм-канал "Незламний атом", передає Укрінформ.

На запису чути, як керівник агропідприємства, каже своїй заступниці про те, що необхідно привести до військкомату десятьох трактористів чи механіків.

"Нам потрібно привести у військкомат десятьох трактористів, механіків. З танкістами зараз проблема: хтось згорів, хтось у полоні", - говорить він.

Заступниця відповідає, що такої кількості людей у них немає. І пропонує забрати насамперед тих, хто має російський паспорт.

Читайте також: У Маріуполі загарбники погрожують не давати студентам відстрочку від мобілізації

"У нас і так половина підприємств не працює, бо частина людей втекла в Україну, ще у частини - родичі в Україні. І що я їм скажу: йдіть убивайте?.. У нас є два дурні з російським паспортом, десяти у нас немає", - пояснила вона.

Як повідомлялося, колаборант Євген Балицький заявив про створення на окупованому Запоріжжі "народного ополчення" і запевняв, що місцеві жителі добровільно долучаються до збройних формувань РФ.

Фото: ГУР МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-