Поліція Київщини встановила місцезнаходження 900 ухилянтів - Нєбитов

Поліція Київщини встановила місцезнаходження 900 ухилянтів - Нєбитов

Єдині новини
Укрінформ
Поліція столичної області отримала від територіального центру комплектування 6 тисяч повідомлень щодо імовірних ухилянтів.

Про це під час телемарафону «Єдині новини» поінформував начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов, відповідаючи на питання про виявлення ухилянтів, передає кореспондент Укрінформу.

«Станом на сьогодні від ТЦК ми отримали 6 тисяч повідомлень по особам, які на їхню думку, ухиляються. Станом на сьогодні вже 900 людей місцезнаходження їх встановлене, і вони приведені до відповідних посадових осіб територіальних центрів комплектування», - заявив Нєбитов.

Він пояснив, що цифра у 6 тисяч заявок від ТЦК не обов’язково означає кількість осіб, які ухиляються. За його словами, причини того, що люди, які отримали повістку і не з’явилися (до ТЦК – ред.), або навпаки, не отримали її, можуть бути різними, наприклад, у зв’язку з тим, що вони тимчасово мешкають за іншим місцем проживання.

Читайте також: СБУ ліквідувала схеми втечі ухилянтів за кордон у п’яти регіонах

«Тому, звичайно, поліція підходить до цього виважено. Але нагадаю, що за ухиляння передбачення адмінвідповідальність і уповноважені посадові особи саме ТЦК складають ці протоколи. На сьогоднішній день їх 1700», - поінформував начальник поліції Київщини.

Як повідомлялося, на Тернопільщині правоохоронці викрили злочинну групу, яка створила підприємство для перевезення ухилянтів через кордон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-