Загарбники запровадять шестиденний робочий тиждень на захопленій Луганщині

Загарбники запровадять шестиденний робочий тиждень на захопленій Луганщині

Укрінформ
У Росії розглядають пропозицію введення шестиденного робочого тижня на тимчасово захоплених територіях Луганської області, розраховуючи, що це має вирішити економічні потреби війни.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Луганська обласна військова адміністрація.

“У міністерстві економіки рф розглядають пропозицію уведення шестиденного робочого тижня у так званих “лнр” та “днр”, - йдеться у повідомленні.

Як зауважили в ОВА, загарбники розраховують, що це має вирішити економічні потреби війни. “Звісно, що фонд заробітної плати ніхто не збільшуватиме – тільки кількість відпрацьованих годин”, - додали в обладміністрації.

Минулої доби російська армія атакувала з повітря Сергіївку та Білогорівку.

“Противник тримає у напрузі нашу лінію оборони на кожному з напрямків. Якщо раніше на Сватівщині він переважно втримувався від наземних атак, зосередив зусилля біля Білогорівки та Кремінної, то останнім часом гаряче й там”, – зазначив начальник ОВА Артем Лисогор.

За його словами, “1 червня росіяни спробували наступати біля Куземівки та Білогорівки, але всі їхні намагання зупинили наші захисники”.

Новоселівське, Невське та Білогорівку цього разу ворог обстріляв із різних видів артилерійського озброєння.

Читайте також: У Станиці Луганській не видаватимуть зарплату без рахунку в російському банку

Як повідомляє Луганська ОВА, показове відновлення багатьох багатоповерхівок у тимчасово захопленому Сєвєродонецьку загарбники перенесли на декілька років. Зокрема у старих районах міста планують вставляти склопакети у 2026 році.

Крім того, в Сєвєродонецьку, як і в навколишніх зруйнованих містах, погіршується санітарно-епідемічна ситуація. Спеціальних служб для санітарної обробки приміщень загарбники не створили.

“На чисельні звернення громадян окупаційна влада відповідає коротко – подавайте заявку на заселення в інший будинок”, - додали в ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захопленій Станиці Луганській з червня не видаватимуть людям зарплату без відкритого рахунку в банку РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-