У Станиці Луганській не видаватимуть зарплату без рахунку в російському банку

У Станиці Луганській не видаватимуть зарплату без рахунку в російському банку

Укрінформ
У тимчасово захопленій Станиці Луганській з червня не видаватимуть людям зарплату без відкритого рахунку в банку РФ.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Фейсбуці.

Загарбники продовжують насаджувати російське громадянство населенню у різний спосіб. Зокрема у Станиці Луганській працівників однієї із бюджетних установ попередили, що у червні зарплату зможуть отримати лише ті, хто переоформився у російському банку, ідеться в повідомленні.

Як зазначають в ОВА, "аби забезпечити необхідний відсоток явки на так званих перших виборах "лнр", окупанти йдуть на будь-які хитрощі. Це, зокрема довгострокове волевиявлення, яким передбачено для виборців, що проживають у віддалених населених пунктах. Вони можуть віддати свій голос упродовж 20 діб до дня голосування".

"Що заважає у віддаленому селі відкрити виборчу дільницю і голосувати протягом одного дня? Напевно, відсоток явки. За 10 днів до дня голосування це можуть зробити ті, хто за важливих обставин (перелік немаленький) у день голосування буде відсутній за місцем проживання", - підкреслили в обладміністрації.

Водночас, змінити місце "голосування" можна буде упродовж 45 днів, що ставить під сумнів довгострокове "волевиявлення" з важливих обставин. "Втім, чого не зробиш заради показників. Закон один – обирають в рф теж одних", - наголосили в ОВА.

Читайте також: Росіяни знову намагаються атакувати позиції ЗСУ на Луганщині - 111 обстрілів за добу

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники вивозять до Луганська документацію з прифронтової Кремінної.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-