Рятувальні роботи у Дніпрі триватимуть усю ніч

Рятувальні роботи у Дніпрі триватимуть усю ніч

Укрінформ
Рятувальники, задіяні на розбиранні завалів унаслідок влучання російської ракети у м.Дніпрі, працюватимуть доти, поки не знайдуть усіх людей.

Про це сказав голова ДСНС Сергій Крук в ефірі телемарафону "Єдині новини", передає Укрінформ.

"Станом на 17:00, травмовано 31 особу, двоє осіб загинули. Пожежі, що виникли в будівлях медичного закладу та ветеринарної клініки ліквідовані на площі понад 1 000 квадратних метрів. Наразі тривають роботи з розбирання завалів та пошуку людей", - сказав очільник ДСНС і запевнив, що рятувальники працюватимуть доти, поки не знайдуть усіх, хто міг перебувати у будівлях.

За його словами, на місці працює більш як 50 осіб особового складу та близько 20 одиниць техніки - інженерна, пожежна техніка, медики та психологи від ДСНС.

"Створений штаб з ліквідації наслідків, який координує роботу всіх служб. Маю надію, що протягом ночі ми завершимо активну фазу проведення робіт", - сказав Крук.

Читайте також: У Дніпрі російські ракети вдарили не лише по медзакладах - пошкоджені ще дитсадки, школи і стадіон

Як повідомляв Укрінформ, 27 травня у Дніпрі оголошено день жалоби за загиблими внаслідок ракетного удару по одній з лікарень міста. Вранці 26 травня росіяни завдали ракетного удару по Дніпру, влучивши у медзаклад, де надають допомогу людям із психічними захворюваннями, та ветеринарну клініку. Виникла пожежа загальною площею 1,2 тис. кв. м, наразі її ліквідовано.

В облпрокуратурі заявили, що у Дніпрі загинули двоє людей, кількість постраждалих унаслідок ранкової ракетної атаки РФ збільшилася до 31.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-