У Дніпрі російські ракети вдарили не лише по медзакладах - пошкоджені ще дитсадки, школи і стадіон

У Дніпрі російські ракети вдарили не лише по медзакладах - пошкоджені ще дитсадки, школи і стадіон

Укрінформ
Від російської ракетної атаки, крім медичних, постраждали ще навчальні заклади і стадіон.

Про це повідомляє у Телеграмі Департамент гуманітарної політики міськради Дніпра, передає Укрінформ.

"Про наслідки страшної ракетної атаки, яка спричинила серйозні руйнування у закладах, підпорядкованих департаменту. Одним з головних постраждалих об'єктів є стадіон Dnipro Athletics, де було зафіксовано значні пошкодження. У старому корпусі стадіону було зруйновано близько 230 вікон, а паркан протяжністю приблизно 30 метрів знищений", - йдеться в повідомленні.

За інформацією департаменту, нова центральна трибуна стадіону також не уникнула руйнувань. Близько 20 вікон вибито, фасади, рами та двері пошкоджені. Рама правого крила центральної трибуни пошкоджена по всьому периметру.

Крім стадіону, постраждали ще три школи та три садки. Також було зафіксовано пошкодження будівлі навчального корпусу, майстерні та їдальні Дніпровського професійного залізничного ліцею.

Читайте також: Росіяни поцілили по медзакладу в Дніпрі, є постраждалі

Як повідомляв Укрінформ, уранці 26 травня росіяни завдали ракетного удару по Дніпру, влучивши у поліклініку та ветеринарну клініку. Відомо, що кількість постраждалих уже збільшилася до 30, серед яких двоє дітей, 3 і 6 років. Виникла пожежа загальною площею 1,2 тис. кв.м, наразі її ліквідовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-