Ракетний удар по Дніпру: кількість постраждалих зросла до 31

Ракетний удар по Дніпру: кількість постраждалих зросла до 31

Укрінформ
У Дніпрі кількість постраждалих унаслідок ранкової ракетної атаки збільшилася до 31.

Про це повідомила в Телеграмі обласна прокуратура, передає Укрінформ.

“Дві людини загинули, ще тридцять одна – отримала поранення, з них двоє дітей - хлопчики 3 та 6 років”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що, крім медзакладу та ветклініки, пошкоджено дев’ять багатоквартирних будинків, приватні домоволодіння, автівки жителів міста.

Читайте також: У Дніпрі російські ракети вдарили не лише по медзакладах - пошкоджені ще дитсадки, школи і стадіон

Рятувально-пошукові роботи тривають. На місці події працюють прокурори, працівники ДСНС та правоохоронці області.

Поліцейські розгорнули два пункти для звернень громадян, постраждалих унаслідок ракетного удару Росії. Про це у Телеграмі повідомила пресслужба Національної поліції України.

“Пункти прийому заяв та повідомлень розташований за адресою: м. Дніпро, вулиця Калинова, 83 (навпроти заправної станції ОККО); м. Дніпро, вулиця Янтарна, 42. Також про отримання травм або пошкодження майна через російську атаку містяни можуть повідомляти на лінію “102”, - йдеться у дописі.

У Національній поліції України зазначили, що станом на 16:00 до поліції Дніпра звернулося понад 150 містян з повідомленнями про пошкодження майна.

Окрім зруйнованої будівлі медзакладу та ветклініки, в поліції зареєстрували повідомлення про пошкодження понад 130 квартир та одного приватного будинку, адмінбудівлі, трьох магазинів та чотирьох автомобілів.

Слідчо-оперативні групи поліції продовжують документувати наслідки російської атаки на місто та приймати заяви громадян.

Як повідомляв Укрінформ, 27 травня у Дніпрі оголошено день жалоби за загиблими внаслідок ракетного удару по одній з лікарень міста. Вранці 26 травня росіяни завдали ракетного удару по Дніпру, влучивши у медзаклад, де надають допомогу людям із психічними захворюваннями, та ветеринарну клініку. Виникла пожежа загальною площею 1,2 тис. кв. м, наразі її ліквідовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-