Удар по Дніпру: ракета поцілила у медзаклад, де лікували психічні захворювання

Удар по Дніпру: ракета поцілила у медзаклад, де лікували психічні захворювання

Відео
Укрінформ
У поліклініці Дніпра, в яку вранці поцілила ракета, надавали допомогу людям з психічними захворюваннями.

Про це у відеокоментарі, розміщеному в Телеграмі, повідомив міський голова Дніпра Борис Філатов, передає Укрінформ.

"Це колишня міська поліклініка №1 Дніпровської міськради, зараз - філіал Лікарні швидкої допомоги. Там працювали з психічно хворими людьми. Прийом був на першому і третьому поверхах", - зазначив Філатов.

За його словами, на другому поверсі поліклініки розміщували внутрішньо переміщених осіб, але, за наявною інформацією, на теперішній час вони вже всі виїхали.

Також Філатов зауважив, що, на щастя, саме під час атаки у медиків у закладі була перезмінка, інакше кількість постраждалих могла б бути більшою.

Читайте також: У Дніпрі серед поранених внаслідок ракетної атаки - двоє дітей

Мер висловив сподівання, що троє людей, які наразі не відповідають на телефонні дзвінки і вважаються зниклими безвісти, живі.

Росіяни завдали ракетного удару по Дніпру, влучивши у поліклініку та ветеринарну клініку / Фото: Микола М'якшиков. Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, уранці 26 травня росіяни завдали ракетного удару по Дніпру, влучивши у поліклініку та ветеринарну клініку. Станом на 14.00 було відомо про двох загиблих і 23 поранених, зокрема двох дітей, 3 і 6 років. Виникла пожежа загальною площею 1,2 тис. кв.м, наразі її ліквідовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-