З Маріуполя вийшло чергове судно РФ з краденим українським зерном

З Маріуполя вийшло чергове судно РФ з краденим українським зерном

Фото
Укрінформ
Із порту тимчасово захопленого загарбниками Маріуполя вийшло в Ростов-на-Дону чергове російське судно з викраденими двома тисячами тонами українського зерна.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко та опублікував відповідні фото з порту.

«Чергові дві тисячі тон викрадено морем. Вчора чергове судно класу РМ3 (класу річка-море - ред.) Междуреченск вийшло з Маріупольського порту. Все ж таки - зерно. Цього разу знов в Ростов-на-Дону. Свою частину «зернової угоди» росія очікувано наповнює нашим зерном», - написав Андрющенко.

Раніше (20 травня) він писав, що в Маріупольський порт знов зайшло судно класу РМ3 з бетонними укріпленнями для бліндажів, які російська пропаганда називає «будівельними матеріалами». Порт приписки судна - Севастополь. Тоді було невідомо, що поїде в зворотній бік.

Читайте також: Загарбники у Маріуполі монтують обладнання для посиленого моніторингу мобільних мереж

Як повідомлялося, вкрадене зерно із зернових терміналів у порту Маріуполя загарбники перевозили у військових вантажівках в Росію. Завозили у місто боєкомплекти, назад вивозили зерно.

Також російські загарбники поблизу тимчасово захопленого ними Маріуполя відновили роботи в кар’єрах та крадуть український граніт, який вивозять в Росію і в тимчасово окупований Крим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-