Франція передала на Закарпаття 9 тонн гуманітарної допомоги

Франція передала на Закарпаття 9 тонн гуманітарної допомоги

Фото
Укрінформ
Закарпаття отримало 9 тонн гуманітарної допомоги з Франції, це - переважно ліки та речі першої необхідності, які передадуть на Дніпро та Бахмут.

Про це повідомили в Фейсбуці Закарпатської ОВА, передає Укрінформ. 

"Закарпаття отримало гуманітарну допомогу від української громади з Франції. Серед переданого – медикаменти, матраци, подушки та інші речі першої необхідності. Вантаж вагою 9 тонн спрямувала громадська асоціація «Дружба» з міста Сен-Назер", - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

«Весь цивілізований світ підтримує нас, і сьогодні бачимо черговий хороший приклад цього. Ми дуже вдячні українцям за кордоном, які продовжують підтримувати нашу країну та наших людей», – сказав Микита.

Читайте також: На Закарпатті найбільше переселенців із Харківщини, Донеччини та Запорізької області

За його словами, найближчим часом вантаж, який отримали за сприяння депутата Мукачівської міськради Олександра Яцканича і благодійного фонду «Промінь надії України», відправлять у східні регіони країни.

Зокрема, велику кількість медикаментів спрямують до Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І.І. Мечникова, де рятують життя нашим військовим, а також безпосередньо на передову до українських захисників, які тримають Бахмутський напрямок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-