Як виглядають підземні укриття «Азовсталі» у Маріуполі

Як виглядають підземні укриття «Азовсталі» у Маріуполі

Фото
Укрінформ
Радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко оприлюднив фотографії підземних укриттів металургійного комбінату «Азовсталі» у Маріуполі.

Як передає Укрінформ, фото він розмістив у Телеграмі.

На фотографіях зруйновані, розбиті російськими артснарядами та авіабомбами промислові комунікації, будівлі, майданчики металургійного заводу, а також залишки розбитої військової техніки ворога із позначкою «Z». Також на фото вирви від снарядів, гільзи, патрони, магазини від автоматів, протигази та напис на одній зі стін: «Слава нації! Смерть ворогам!».

Читайте також: У Києві провели благодійний спортивний захід на підтримку захисників «Азовсталі»

Під цими світлинами Андрющенко написав: «Так сьогодні виглядають підземні укриття Азовсталі. росіяни на абсолютно серйозно досі шукають тут азовців. Без жартів та перебільшень».

Він підкреслив, що Азовсталь став для ворога не тільки символом героїчного опору Гарнізону Маріуполя, а й назавжди – «страшним сном окупантів».

Читайте також: У Чикаго відбулась акція на підтримку України та полонених захисників Азовсталі

Як повідомляв Укрінформ, українські військові понад 80 днів тримали оборону Маріуполя. 16 травня розпочалась евакуація захисників із заблокованого російськими загарбниками меткомбінату «Азовсталь», яка тривала кілька днів.

21 вересня в результаті обміну вдалося повернути з російського полону понад 200 українських захисників, а також десятьох іноземців, які воювали на боці Збройних сил України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-