На Хмельниччині кількість постраждалих від нічної атаки рф зросла до 21

На Хмельниччині кількість постраждалих від нічної атаки рф зросла до 21

Укрінформ
Кількість постраждалих від наслідків російської атаки на Хмельниччині зросла до 21 особи, двох із них госпіталізовано.

Про це в Телеграмі повідомив перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін, передає Укрінформ.

"Сьогодні ворог вчергове атакував Хмельниччину ударним дроном, влучивши в один із об‘єктів критичної інфраструктури області, який розташований поза межами населених пунктів. Однак станом на зараз маємо 21-у постраждалу особу. Двоє з них госпіталізовано, іншим надано медичну допомогу та переведено на амбулаторне лікування", - повідомив заступник начальника ОВА.

Читайте також: По території Хмельниччини влучили чотири ворожі дрони – Ігнат

За його інформацією, у населених пунктах поблизу від епіцентру удару потужними вибуховими хвилями завдано пошкоджень цивільним об‘єктам: вибиті вікна, двері, пошкоджені дахи. Зокрема, пошкоджено навчальні, медичні та культурні заклади, адміністративні будівлі, промислові об’єкти, багатоповерхові та індивідуальні житлові будинки.

На місці атаки працюють спецслужби, проводиться оцінка завданих збитків та відбувається попередня підготовка для відновлення пошкодженого майна.

Читайте також: У Хмельницькому через російську атаку постраждали 11 людей

Як повідомляв Укрінформ, у результаті ворожої атаки на Хмельниччину зафіксовано влучання в об’єкт на території однієї з громад Хмельницького району.

Укрзалізниця і Хмельницька обласна військова адміністрація запустили шатли та автобуси у пункти призначення, куди запізнюються потяги через нічну повітряну атаку ворога.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-