У Хмельницькому через російську атаку постраждали 11 людей

У Хмельницькому через російську атаку постраждали 11 людей

Єдині новини
Укрінформ
Унаслідок нічної атаки росіян у Хмельницькому зафіксовано вже 11 постраждалих і їхня кількість може збільшуватися.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомив міський голова Хмельницького Олександр Симчишин, передає Укрінформ.

"Ми зараз перевіряємо наслідки цієї терористичної атаки. На території Хмельницької громади прильотів не було, але було влучання в один із об'єктів на території іншої громади - сусідньої з нами, і як наслідок - вибухові хвилі завдали серйозних збитків нашій міській інфраструктурі. Маємо зараз уже 11 поранених, одна людина госпіталізована, але її життю нічого не загрожує. Ступінь поранень інших - це порізи склом, поранення від ударів внаслідок падіння стелі, дверей", - розповів міський голова.

Він також зазначив, що кількість поранених може збільшуватися, бо люди постійно звертаються до травмпункту міської лікарні.

За словами мера, внаслідок російської атаки суттєво постраждала житлова інфраструктура - мова йде про сотні будинків, це й багатоповерхові, і приватні житлові будинки. Переважно пошкоджено дахи, стелі, двері, вікна. Постраждало багато навчальних закладів, а також об'єкти культури, промислові та комерційні приміщення, адміністративні будівлі. Ступінь пошкодження - дахи, стелі, балкони, двері, вікна.

Роботі комунальних служб не завдано шкоди, всі вони працюють, ліквідовують наслідки.

Читайте також: ППО вночі знищила 17 дронів типу Shahed - Повітряні сили

Як повідомляв Укрінформ, вночі ворог атакував Хмельниччину, є приліт по критичній інфраструктурі. У результаті терористичної атаки зафіксовано влучання в об’єкт на території однієї з громад Хмельницького району.

Укрзалізниця і Хмельницька обласна військова адміністрація запустили шатли та автобуси у пункти призначення, куди запізнюються потяги через нічну повітряну атаку ворога.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-