Обстріл Хмельниччини: внаслідок влучання у промисловий об'єкт постраждали п'ятеро людей

Обстріл Хмельниччини: внаслідок влучання у промисловий об'єкт постраждали п'ятеро людей

Укрінформ
Наразі відомо про п'ятьох осіб, які отримали поранення від уламків скла внаслідок влучання в промисловий об'єкт на Хмельниччині.

Про це повідомив перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін в ефірі телемарафону "Єдині новини".

"Були влучання в об'єкт критичної інфраструктури, який знаходиться поза межами населених пунктів. Прямої загрози житловим і промисловим спорудам не було під час влучання. Однак вибуховою хвилею було пошкоджено вікна та двері. Є наразі інформація про п'ятьох постраждалих від уламків скла, яким надається допомога", - сказав він.

За словами Тюріна, поки представники ОВА не отримували інформації про пораненння середньої тяжкості, в основному люди зазнали порізів.

Читайте також: ППО знищила усі «шахеди», які рухалися курсом на Київ - КМВА

Як повідомляв Укрінформ, вночі ворог атакував Хмельниччину, є приліт по критичній інфраструктурі. У результаті терористичної атаки зафіксовано влучання в об’єкт на території однієї з громад Хмельницького району. Також вибуховою хвилею у Хмельницькому пошкоджено навчальні заклади, медичні заклади, адміністративні будівлі, промислові об’єкти, багатоповерхові та індивідуальні житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-