По території Хмельниччини влучили чотири ворожі дрони – Ігнат

По території Хмельниччини влучили чотири ворожі дрони – Ігнат

Укрінформ
Уночі 13 травня сили ППО збили 17 з 21-го БпЛА, якими росія атакувала Україну. Ті чотири дрони, що не вдалося знищити, влучили по території Хмельницької області.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

«На жаль, цієї ночі не всі дрони знищено - 17-ть з 21-го БпЛА. Є чотири влучання по Хмельницькій області», - сказав він.

Водночас Ігнат зазначив, що росія запускає дрони з різних напрямків. За його словами, цієї ночі сили ППО знищили безпілотник «Орлан», чотири «Ланцета», а також розвідувальні БпЛА.

«Ми буквально вчора говорили, що лінія бойового зіткнення, особливо на східному та південному напрямках, дуже насичена ворожими БпЛА. Вони постійно здійснюють повітряну розвідку. Напевно, вони очікують якихось активних дій від наших військ, тому все деталізовано вивчають з повітря», - сказав він.

Читайте також: російська армія за добу атакувала 11 регіонів України - зведення ОВА

Як повідомляв Укрінформ, уночі ворог атакував Хмельниччину, є приліт по критичній інфраструктурі. У результаті терористичної атаки зафіксовано влучання в об’єкт на території однієї з громад Хмельницького району. Також вибуховою хвилею у Хмельницькому пошкоджено навчальні та медичні заклади, адміністративні будівлі, промислові об’єкти, багатоповерхові та індивідуальні житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-