Уряд виділив Харківщині ₴225 мільйонів на автобуси та бомбосховища для шкіл

Уряд виділив Харківщині ₴225 мільйонів на автобуси та бомбосховища для шкіл

Укрінформ
Харківська область отримає на закупівлю автобусів і будівництво бомбосховищ для освітніх закладів ₴225 мільйонів, і це найбільша сума з-поміж усіх регіонів.

Про це Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив на засіданні уряду, проведеному у межах робочої поїздки в Харківську область, передає Укрінформ.

"На одному з попередніх засідань ми виділили ₴2,5 мільярда додаткової субвенції. 1 млрд гривень на закупівлю автобусів у школи. Ще ₴1,5 мільярда на організацію та будівництво бомбосховищ для освітніх закладів. Харківщина отримає найбільшу суму з усіх регіонів для таких проєктів - ₴225 мільйонів", - сказав Шмигаль.

Він зазначив, що ресурси надані, і висловив сподівання, що на місцях усе зроблять швидко та якісно спільно з Міністерством освіти і науки.

Читайте також: Чернігівщина отримала чотири шкільні автобуси від Франції

Прем’єр-міністр зазначив, що сьогодні відвідав Циркунівський ліцей, де тривають роботи з відновлення та будівництва укриття. «Діти хочуть навчатися. Багато родин готові повертатися, якщо будуть розуміти, що навчання можливе у безпечному середовищі», - підкреслив глава уряду.

Як повідомляв Укрінформ, у п’ятницю Денис Шмигаль під час робочої поїздки в Харківську область відвідав село Циркуни, де ознайомився з руйнуваннями, спричиненими російською агресією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-