Чернігівщина отримала чотири шкільні автобуси від Франції

Чернігівщина отримала чотири шкільні автобуси від Франції

Фото
Укрінформ
Чернігівщина отримала чотири шкільні автобуси від уряду Франції, які обслуговуватимуть три громади та центр патріотичного виховання.

Про це повідомляє Чернігівська ОВА, передає Укрінформ.

Сьогодні транспорт поїхав у три громади — Бахмацьку, Яблунівську та Понорницьку. Ще один автобус призначений для комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді».

Чернігівська область отримала шкільні автобуси із Франції / Фото: cg.gov.ua

«Уже втретє цього року ми передаємо автобуси, надані як благодійна допомога урядами інших країн, зокрема сьогодні — французьким. Перша поставка була від уряду Австрії, друга – з Польщі за сприяння благодійної організації «ПіПл ДІЙ», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що оскільки наразі велика територія з інфраструктурою перебуває в неналежному стані, знос автобусного парку дуже значний. Також є втрати через бойові дії.

Читайте також: Столиця отримала чотири сучасні автобуси від німецьких партнерів

«Раді тому, що десь раз у місяць поповнюємо автопарк громад новими автобусами», - сказала заступниця начальника ОВА Жанна Шерстюк під час передачі ключів.

Як наголошувалось під час заходу, для оновлення автопарку, розвантаження маршрутів, здійснення заходів з оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти Чернігівській області необхідно придбати ще 68 шкільних автобусів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-