У Маріуполі розвісили плакати з написами «Серпень близько» на тлі фото військових ЗСУ

У Маріуполі розвісили плакати з написами «Серпень близько» на тлі фото військових ЗСУ

Укрінформ
У тимчасово захопленому російською армією Маріуполі мешканці розвісили у центрі міста плакати з написами «Серпень близько» на фоні фото військових ЗСУ, бо чекають на звільнення і повернення до України.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Маріупольська міська рада та опублікувала відповідні фотографії з міста.

«Маріупольці чекають на звільнення! Жителі розвісили плакати з написами «Серпень близько» по вулиці Італійській, біля міського саду. Вони ще раз нагадали російським окупантам – маріупольці не хочуть залишатися під російським прапором, а чекають на ЗСУ та повернення до України!», - йдеться у дописі.

Читайте також: Українські партизани готують «подарунки» росіянам у Луганську – Центр нацспротиву

Як повідомлялося, 7 травня у соцмережах з’явилося відео, на якому у тимчасово захопленому Маріуполі невідомий чоловік розгорнув прапор України і ходив з ним по вулиці вздовж багатоповерхівок.

Також у Маріуполі на будівлі палацу культури «Іскра», зруйнованого загарбниками, місцеві жителі вивісили прапор України.

Агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто майже на 90% зруйноване внаслідок ворожих обстрілів. Пошкоджені та зруйновані житлові будинки, лікарні, школи, дитсадки тощо.

Читайте також: На Запоріжжі під виглядом «евакуації» загарбники готують провокації - Федоров

Наразі у місті залишаються понад 100 тис. жителів. Загарбники примушують мешканців міста, особливо бюджетників, отримувати російські паспорти.

Маріуполь та навколишні селища загарбники перетворюють на військово-логістичний хаб російської армії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-