російські ракети впали на території промпідприємства у Краматорську

російські ракети впали на території промпідприємства у Краматорську

Укрінформ
На Донеччині вночі російські ракети впали на території промислового підприємства Краматорська, також зафіксовано обстріли Авдіївки, Мар'їнки та Максимільянівки. Є поранений цивільний у Бахмуті.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Пізно вночі у Краматорську пролунали два вибухи — російські ракети впали на території промислового підприємства. На щастя, минулося без жертв… Вночі зафіксовано поодинокі обстріли Авдіївки, а також обстріли Мар'їнки та Максимільянівки. На Горлівському напрямку одна людина поранена у Бахмуті», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Донецькому напрямку п’ять разів під обстріли потрапляла Курахівська громада: у Кураховому пошкоджено 14 приватних будинків, сім багатоповерхівок, дві адмінбудівлі та промислове підприємство.

Читайте також: росіяни вночі випустили по Україні 25 крилатих ракет - 23 з них знищила ППО

Також ворожими обстрілами два будинки було пошкоджено у Торецьку, ще сім у Соледарській громаді: чотири у Никифорівці і три у Васюківці. Під обстрілами опинився і Часів Яр — пошкоджені будинки й нежитлові приміщення.

На Лисичанському напрямку зруйновано будинок у Зарічному Лиманської громади, додав Кириленко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-