З тимчасово окупованого Мелітополя втекла родина колаборантів

З тимчасово окупованого Мелітополя втекла родина колаборантів

Укрінформ
Після серії вибухів з тимчасово окупованого Мелітополя втекла родина колаборантів.

Про це в ефірі телеканалу "Рада" сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

Він нагадав, що вчора було ліквідовано одного з основних колаборантів-правоохоронців Олександра Міщенка, який примусом або грошима "купив" величезну кількість особового складу поліцейських на тимчасово окупованій Мелітопольщині.

"О 19.30 пролунав вибух біля одного з будинків на вулиці Гризодубовій, де мешкала родина колаборантів Доломан. Наталя Доломан керувала комунальними аптеками в місті та підозрюється у викраденні бюджетних коштів у перші тижні окупації. Її чоловік намагається балотуватися до місцевої ради від «єдиної росії». У нас є інформація, що вони вчора втекли з Мелітополя, хоча насправді і не постраждали під час вибуху", - сказав Федоров.

За його словами, в місті після вчорашнього знищення колаборанта відбулася паніка.

"Тепер окупанти наказали усім співробітникам приїжджати на роботу на 4:30 ранку, тобто до завершення комендантського часу. Вони вважають, що так ніби буде складніше до них дістатися спротиву. Земля під ногами горить. Вони хочуть втекти, проте їм це не дають робити", - додав він.

Читайте також: У Мелітополь заїжджають нові підрозділи армії рф – мер

Мер також зазначив, що багато з тих, хто пішов на співпрацю з ворогом, вже виходять на зв’язок з українськими спецслужбами та силовими структурами.

Як повідомляв Укрінформ, у Мелітопольському районі Запорізької області внаслідок отруєння через вживання невідомої речовини померли 20 російських загарбників.

Фото: Vadim Novikov/ 1ua.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-