У Мелітополь заїжджають нові підрозділи армії рф – мер

У Мелітополь заїжджають нові підрозділи армії рф – мер

Єдині новини
Укрінформ
До тимчасово окупованого Мелітополя заїжджають нові підрозділи окупаційної армії, зокрема, "кадирівці".

Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

"Нові підрозділи окупаційної армії заїжджають в місто. Буквально вчора до готелю "Мелітополь", який у самому центрі міста, приїхали нові підрозділи "кадировців", які заселялися. Також спостерігається постійний рух техніки, яка йде на запорізьку лінію фронту", - сказав Федоров.

За його словами, ворог панікує, але при цьому продовжує готувати оборонні споруди і мінувати поля у населених пунктах Енергодар, Кам'янець-Дніпровській, Токмак, Молочанськ, Василівка. Також посилені фільтраційні заходи.

Читайте також: Загарбники мінують Енергодар і будують укріплення в місті

"У деякі села вони з вчорашнього дня перестали пускати людей, які не мають прописки у цих населених пунктах. Фільтрація посилена на всій території окупованої частини Запорізької області. Вона посилилась приблизно 2,5 - 3 тижні тому", - уточнив мер.

Крім того, росіяни посилили пропаганду серед дітей. Буквально на днях виникла чергова організація "Волонтери перемоги", яка займається "промиванням мізків у дітей".

Раніше повідомлялось, що зранку в Мелітополі стався вибух, загинув один з представників окупаційної поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-