На Львівщині проходить форум представників туристичної галузі та бізнесу

На Львівщині проходить форум представників туристичної галузі та бізнесу

Укрінформ
На Львівщині сьогодні, 28 квітня, проходить форум представників туристичної галузі та бізнесу із західних областей та столиці. Учасники форуму будуть знаходити відповіді на запитання, як долати труднощі зараз та розвиватися після перемоги України.

Про це повідомляє в Телеграмі начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

Туризм формує обличчя держави як для іноземців, так і для українських відпочивальників. Ми знаємо свою цінність і сильні сторони. Потрібно розвивати і примножувати їх. Можете розраховувати на підтримку Львівської ОВА”, - зазначив Козицький.

За його словами, важливо, щоб туристична галузь розвивалася вже зараз, а люди отримували якісні послуги фізичного відпочинку та емоційного відновлення, оздоровлення й реабілітації.

Начальник ОВА подякував учасникам форуму та всім, хто залишився в Україні і продовжує працювати у сфері гостинності, за те, що сплачують податки, інвестують, дають людям роботу. А також за те, що мобілізували свої зусилля для допомоги ВПО та підтримки українських воїнів.

Читайте також: Норвегія запустила програму підтримки релокованих на Львівщину і Тернопільщину підприємств

Як повідомляв Укрінформ, у Берліні 7-9 березня 2023 року пройшла Міжнародна туристична виставка ITB. Близько 5500 експонентів зі 161 країни представили свій потенціал. Україна – традиційний учасник найбільшої у світі туристичної виставки-біржі. Рік 2023 попри російську агресивну війну проти нашої держави не став винятком. Головним девізом стендів Державного агентства розвитку туризму України та столиці, Києва, було: «Запрошуємо в Україну після нашої Перемоги».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-