Безпека області: Зеленський на Житомирщині провів координаційну нараду

Безпека області: Зеленський на Житомирщині провів координаційну нараду

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів координаційну нараду з питань безпекової, соціально-економічної та суспільно-політичної ситуації в Житомирській області.

Участь у нараді взяли керівники сил безпеки та оборони й правоохоронних органів, повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу ОП.

Начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко, зокрема, поінформував про соціальну-економічну ситуацію в регіоні.

Своєю чергою голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко доповів про комплексні заходи щодо зміцнення держкордону в межах Житомирщини, облаштування фортифікаційних та оборонних інженерних споруд.

На нараді також заслухали інформацію про стан готовності підрозділів ТрО Збройних сил України забезпечувати оборону державного кордону на території Житомирщини.

Командувач Десантно-штурмових військ ЗСУ Максим Миргородський розповів про стан підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації особового складу для військових частин і підрозділів ДШВ.

Читайте також: Зеленський у Житомирі нагородив орденом прем’єрку Естонії

Водночас Житомирський міський голова Сергій Сухомлин повідомив про забезпечення життєдіяльності обласного центру та оборонні заходи в умовах воєнного стану.

Учасники наради заслухали також інформацію від обласного керівництва Служби безпеки України та Національної поліції про оперативну та криміногенну ситуацію на території Житомирської області.

Читайте також: Зеленський подякував Силам оборони, які показали результат у бою

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський у понеділок перебуває з робочою поїздкою на Житомирщині, де провів зустріч із Прем’єр-міністром Естонії Каєю Каллас.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-