У Сніжному загарбники звільнили медиків, які не отримали паспорти рф

У Сніжному загарбники звільнили медиків, які не отримали паспорти рф

Укрінформ
російські загарбники звільнили працівників лікарні в окупованому Сніжному Донецької області за те, що ті не отримали паспорти рф.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ у Facebook.

“російські окупанти продовжують посилювати тиск на громадян України на тимчасово захоплених територіях. Нещодавно у Сніжному Донецької області було звільнено працівників міської лікарні, які не отримали російські паспорти", - зазначається у ньому.

У Генштабі також додали, що є інші випадки тиску росіян на мешканців окупованих територій. Зокрема, у місті Енергодар Запорізької області місцеві жителі повинні отримувати дозвіл на пересування територією області.

Читайте також: У Силах оборони назвали найскладніші напрямки фронту

"Ті, хто подав заявки на отримання перепусток, піддаються посиленій перевірці з боку окупантів на предмет причетності до сил оборони України. Подекуди загарбники обшукують навіть помешкання", – наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, ворог продовжує зосереджувати основні зусилля на ведені наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Минулої доби, нашими захисниками були відбиті 52 атаки противника на зазначених напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-