У Силах оборони назвали найскладніші напрямки фронту

У Силах оборони назвали найскладніші напрямки фронту

Єдині новини
Укрінформ
Найскладнішими ділянками для Сил оборони на фронті залишаються Лиманський, Авдіївський, Бахмутський та Мар’їнський напрямки.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону “Єдині новини” сказав речник Нацгвардії України Руслан Музичук, передає кореспондент Укрінформу.

“Зараз найскладнішою ситуація залишається на Донеччині і Луганщині, де ворог концентрує значні зусилля, щоб пробувати просуватися уперед. Зокрема, це Лиманський, Авдіївський, Бахмутський і Мар’їнський напрямки. І дійсно, тут застосовуються дуже великі сили (росіян — ред.), у тому числі й авіаудари”, - заявив він.

Речник Нацгвардії зазначив, що, зокрема, на Бахмутському напрямку впродовж останніх тижнів рф використовує вже не лише “вагнерівців”, а й перекидає підготовлені підрозділи спецпризначенців, десантно-штурмові підрозділи.

Читайте також: Череватий: росіяни використовують у районі Бахмута вдосконалені авіабомби ФАБ-500

“Що стосується, наприклад, боїв вже у місті, то ворог застосовує тактику повного руйнування споруд, певних наших укріппозицій - по суті, їх повністю розбирають, щоб пробувати просуватися. Але наші військовослужбовці роблять усе необхідне, щоб стримувати ці атаки. І на інших напрямках вони також ефективно виконують ці задачі”, - сказав Музичук.

Читайте також: Данілов — про Бахмут: Якщо почнемо все здавати, докотимося до кордонів на західній Україні

Як повідомлялося, на Авдіївському напрямку ЗСУ знищили російський вертоліт Мі-24.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-