росіянка намагалась потрапити до України за підробленими документами

росіянка намагалась потрапити до України за підробленими документами

Укрінформ
Прикордонники Білгород-Дністровського загону заборонили на 3 роки в’їзд до України громадянці росії, яка намагалась перетнути кордон за підробленими документами.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

«Учора прикордонники Білгород-Дністровського загону в пункті пропуску «Паланка-Маяки-Удобне» виявили громадянку росії, яка намагалась потрапити в Україну з недійсним та підробленим документами», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, під час проходження прикордонного контролю іноземка, сподіваючись на неуважність охоронців кордону, надала для перевірки свій паспорт та посвідку, термін дії якої закінчився. Дізнавшись, що в неї відсутні законні підстави для перетину надала інший паспорт – громадянки Вірменії, який в результаті вивчення виявився повністю підробленим. Порушниця пояснила, що на території України в неї проживає її чоловік, і щоб мати змогу з ним зустрітись вирішила скористатись послугами «продажу» недійсних паспортів.

Читайте також: На Закарпатті затримали 10 порушників кордону

За інформацією пресслужби, правопорушниці заборонили в’їзд на територію України на 3 роки.

Як повідомляв Укрінформ, пасажиропотік громадян, які прямують в Україну, збільшився напередодні Великодніх свят. Якщо раніше в середньому за добу кордон перетинало до 80 тисяч осіб в обидва боки, то останнім часом - понад 110 тисяч осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-