На Закарпатті затримали 10 порушників кордону

На Закарпатті затримали 10 порушників кордону

Фото
Укрінформ
Прикордонники минулої доби затримали 10 порушників, які намагалися незаконно потрапити до Румунії, Угорщини та Словаччини.

Про це повідомляє Держприкордонслужба, передає Укрінформ.

Як зазначається, сімох чоловіків, яким за віком обмежено виїзд за межі України під час мобілізації, перепинили на українсько-румунській ділянці.

«Зокрема, двох жителів Закарпаття та одного Миколаївщини за 15 метрів від кордону затримали прикордонники відділу «Тячів» спільно з оперативниками Мукачівського загону та співробітниками Нацполіції. Ще трьох закарпатців за інформацією місцевого мешканця затримав прикордонний наряд відділення «Хижа». А вихідця з Донеччини затримав прикордонний наряд відділу «Ділове», - йдеться в повідомленні.

Крім того, ще одного жителя Миколаєва затримали військовослужбовці відділу «Ужгород» Чопського прикордонного загону на кордоні зі Словаччиною.

Прикордонники відділу «Лужанка» спільно зі співробітниками СБУ зупинили двох закарпатців, які намагалися незаконно перебратися в Угорщину.

Читайте також: На кордоні з Румунією затримали чоловіка, який ховав під одягом 2 мільйони

За спроби незаконного перетину державного кордону України на затриманих складено протоколи по ст. 204-1 КУпАП.

Як повідомляв Укрінформ, від початку повномасштабного вторгнення прикоронники затримали 11 тис. порушників кордону, які намагались виїхати поза пунктами пропуску, та 4100 перетнути кордон з підробленими документами.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-