На Харківщині заборонили відвідувати понад 750 кладовищ

На Харківщині заборонили відвідувати понад 750 кладовищ

Укрінформ
На Харківщині через мінну небезпеку заборонили відвідування більш як 750 кладовищ.

Повний перелік місць поховання, де можуть залишатися вибухонебезпечні предмети, опубліковано на сайті Харківської ОДА, передає Укрінформ.

«Рішеннями місцевих органів влади у тісній співпраці з підрозділами ДСНС та Нацполіцією визначено перелік цвинтарів, які заборонено відвідувати під час Великодніх свят. Першочергово це стосується тих населених пунктів, які перебували під тимчасовою окупацією та де відбувалися активні бойові дії», – зазначив начальник ОВА Олег Синєгубов.

У переліку – 753 кладовища у Богодухівському, Ізюмському, Куп’янському, Харківському, Чугуївському районах. У місті Харкові заборонено відвідувати «Сосни», «Журавлівський», №15 і №17 і Кулиничівський цвинтарі.

Читайте також: У Харкові потребують розмінування кладовища та лісосмуги

Також в ОВА нагадують, що обмеження на пересування громадян під час комендантської години у Великодні свята залишаться без змін і діятимуть з 23:00 до 05:00 години.

Як повідомлялося, рішення про обмеження відвідування кладовищ ухвалили 28 березня на засіданні Ради оборони Харківської області та Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Фото з сайту city-izyum.pp.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-