На Луганщині загарбники виселяють людей з осель для розквартирування своїх військових

На Луганщині загарбники виселяють людей з осель для розквартирування своїх військових

Укрінформ
У населених пунктах Щастинського району Луганської області загарбники виселяють людей із власних осель для розквартирування російських військовослужбовців.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Фейсбуці

“Загарбники продовжують використовувати в своїх цілях приватну власність цивільних осіб. Так, у населених пунктах Щастинського району вони виселяють людей із власних осель для розквартирування військовослужбовців російських окупаційних військ”, - заявив виконувач обов’язків начальника ОВА Олексій Смирнов.

Читайте також: російські загарбники готують маніпуляції під час «перших виборів» на Луганщині - ОВА

За його словами, жителі тимчасово захопленого Сєвєродонецька так і не дочекалися ніякого обіцяного росією масштабного відновлення. “У місті працюють лише два аптечні пункти в двох різних частинах населеного пункту та два великі магазини. Є й маленькі, але самі сєвєродончани відзначають, що там або практичного нічого немає, а те що є – їсти неможливо”, - зауважив Смирнов.

Водночас, у Старобільському районі загарбники розшукують 50 військовослужбовців рф, які дезертирували з підрозділів та військових частин.

Як повідомляв Укрінформ, росіяни закривають передові вугледобувні підприємства Довжанська Луганської області, бо основну частину гірників примусово мобілізували.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-